- زعفران یاب
- مرکز مقالات
- کلاله زعفران چیست
کلاله زعفران چیست
خلاصه
1404/07/06
کلاله زعفران، بخش انتهایی و قرمز رنگ رشتههای زعفران است که پس از خشک شدن، به عنوان ادویه و رنگدهنده در غذاها و مصارف دارویی استفاده میشود. کلاله، مرغوبترین و با ارزشترین ق
کلاله زعفران، بخش انتهایی و قرمز رنگ رشتههای زعفران است که پس از خشک شدن، به عنوان ادویه و رنگدهنده در غذاها و مصارف دارویی استفاده میشود. کلاله، مرغوبترین و با ارزشترین قسمت زعفران است و بیشترین میزان عطر، طعم و رنگ را در خود دارد. به عبارت دیگر، همان قسمت قرمزی که در بستهبندیهای زعفران میبینید و عطر و طعم بینظیری دارد، کلاله زعفران است.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زعفران یاب
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با زعفران خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «زعفران یاب» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زعفران یاب
سایر مطالب آموزشی سایت زعفران یاب :
- آیا برگ یا گل زعفران کاربردی دارد
- آیا میتوان زعفران را به صورت تازه خورد
- چگونه زعفران را بدون آسیاب کردن استفاده کنیم
- چرا زعفران باید با هاون ساییده شود
- طرز تهیه زعفران کوبیده چگونه است
- چرا زعفران در فرهنگ ایرانی جایگاه دارد
- زعفران در مراسمهای مذهبی چه نقشی دارد
- آیا زعفران در آیورودا کاربرد دارد
- زعفران در قرآن یا احادیث ذکر شده است
- آیا زعفران در طب چینی هم استفاده میشود
- چرا زعفران را باید کممصرف کرد