- زعفران یاب
- مرکز مقالات
- طرز تهیه بستنی زغفرانی
طرز تهیه بستنی زغفرانی
خلاصه
1404/02/20
در ادامه طرز تهیه **بستنی سنتی زعفرانی ایرانی** را برایتان میآورم؛ این بستنی خوشعطر با زعفران، گلاب و خامه تهیه میشود و طعمی فوقالعاده دارد. --- ### مواد لازم: * شیر پرچ
در ادامه طرز تهیه **بستنی سنتی زعفرانی ایرانی** را برایتان میآورم؛ این بستنی خوشعطر با زعفران، گلاب و خامه تهیه میشود و طعمی فوقالعاده دارد.
---
### مواد لازم:
* شیر پرچرب: ۲ پیمانه
* شکر: ¾ پیمانه
* زرده تخممرغ: ۲ عدد
* خامه صبحانه: ۱ پیمانه
* زعفران ساییده شده دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
* گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
* ثعلب (در صورت تمایل برای غلظت بیشتر): ۱ قاشق چایخوری
* پودر پسته و تکههای خامه یخزده (اختیاری): به میزان لازم
---
### طرز تهیه:
1. **آمادهسازی زعفران و خامه یخزده:**
زعفران را دم کرده کنار بگذارید. مقداری خامه را روی کاغذ روغنی پهن کنید، داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند، سپس خرد کرده برای مرحله آخر نگهدارید.
2. **گرم کردن شیر و شکر:**
شیر را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را در آن حل کنید. وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید.
3. **افزودن زرده تخممرغ:**
زردهها را جداگانه خوب بزنید، سپس کمکم شیر گرم را اضافه کرده هم بزنید تا زرده نبرد. بعد مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود (نباید بجوشد).
4. **افزودن خامه، زعفران و گلاب:**
خامه، زعفران دمکرده، گلاب و در صورت استفاده ثعلب را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. **خنک کردن و فریز کردن:**
مواد را در ظرف دربدار ریخته و در فریزر قرار دهید. هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آن را با چنگال یا همزن دستی بزنید تا بافت آن یخزده نشود و کشدار شود. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.
6. **افزودن خامه یخزده و پسته:**
در آخرین مرحله تکههای خامه یخزده و پسته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. چند ساعت دیگر در فریزر بماند تا کاملاً بسته شود.
---
بستنی زعفرانی شما آماده است!
---
### مواد لازم:
* شیر پرچرب: ۲ پیمانه
* شکر: ¾ پیمانه
* زرده تخممرغ: ۲ عدد
* خامه صبحانه: ۱ پیمانه
* زعفران ساییده شده دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
* گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
* ثعلب (در صورت تمایل برای غلظت بیشتر): ۱ قاشق چایخوری
* پودر پسته و تکههای خامه یخزده (اختیاری): به میزان لازم
---
### طرز تهیه:
1. **آمادهسازی زعفران و خامه یخزده:**
زعفران را دم کرده کنار بگذارید. مقداری خامه را روی کاغذ روغنی پهن کنید، داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند، سپس خرد کرده برای مرحله آخر نگهدارید.
2. **گرم کردن شیر و شکر:**
شیر را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را در آن حل کنید. وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید.
3. **افزودن زرده تخممرغ:**
زردهها را جداگانه خوب بزنید، سپس کمکم شیر گرم را اضافه کرده هم بزنید تا زرده نبرد. بعد مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود (نباید بجوشد).
4. **افزودن خامه، زعفران و گلاب:**
خامه، زعفران دمکرده، گلاب و در صورت استفاده ثعلب را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. **خنک کردن و فریز کردن:**
مواد را در ظرف دربدار ریخته و در فریزر قرار دهید. هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آن را با چنگال یا همزن دستی بزنید تا بافت آن یخزده نشود و کشدار شود. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.
6. **افزودن خامه یخزده و پسته:**
در آخرین مرحله تکههای خامه یخزده و پسته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. چند ساعت دیگر در فریزر بماند تا کاملاً بسته شود.
---
بستنی زعفرانی شما آماده است!
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زعفران یاب
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با زعفران خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «زعفران یاب» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زعفران یاب
سایر مطالب آموزشی سایت زعفران یاب :
- در چه دسرهایی از زعفران استفاده می شود
- در چه غذاهایی می توان از زعفران استفاده کرد
- مقدار مصرف روزانه زعفران که ضرر نداشته باشد
- زعفران چه خاصیتی دارد
- ماسک زعفرانی برای شفاف سازی پوست
- طرز تهیه دمنوش زعفران
- از زعفران چه استفاده هایی می شود
- زعفران خوب چه ویژگی های دارد
- چطوری زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص بدیم
- بازاریابی سمپاش سم کشاورزی لوازم سمپاش
- بازاریابی مزون ها مزون لباس عروس مزون لباس مجلسی