- زعفران یاب
- مرکز مقالات
- چطوری زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص بدیم
چطوری زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص بدیم
خلاصه
1404/02/20
تشخیص زعفران اصل از تقلبی یکی از دغدغههای اصلی خریداران است، چون زعفران جزو گرانترین ادویههای دنیاست. در ادامه چند روش ساده و کاربردی برای تشخیص زعفران اصل آوردهام: ### ۱.
تشخیص زعفران اصل از تقلبی یکی از دغدغههای اصلی خریداران است، چون زعفران جزو گرانترین ادویههای دنیاست. در ادامه چند روش ساده و کاربردی برای تشخیص زعفران اصل آوردهام:
### ۱. **بررسی ظاهر و رنگ**
* زعفران اصل دارای رشتههایی باریک، انتهای قیفیشکل و رنگ قرمز مایل به نارنجی است.
* اگر رشتهها کاملاً قرمز پررنگ یا یکنواخت باشند، احتمال رنگشدگی یا تقلبی بودن وجود دارد.
* زعفران اصل نوک نارنجی و ریشه سفید ندارد؛ اگر ریشه سفید دارد، به آن "خامه" میگویند که ارزش کمتری دارد.
### ۲. **رنگدهی در آب**
* مقداری زعفران را در آب سرد بیندازید. زعفران اصل بهآرامی و در چند دقیقه رنگ میدهد، نه بلافاصله.
* رنگ حاصل از زعفران اصل شفاف و طلایی است، نه تیره و گلآلود.
### ۳. **بو و طعم**
* زعفران اصل بویی تند، شیرین و خاص شبیه به ترکیبی از عسل و یونجه دارد.
* مزه آن کمی تلخ است، نه شیرین. اگر مزهای شیرین یا بیمزه داشت، احتمالاً تقلبی است.
### ۴. **آزمایش کاغذی**
* رشته زعفران را بین دو کاغذ سفید بگذارید و فشار دهید. اگر لکه چرب یا رنگی زیادی باقی گذاشت، ممکن است رنگ مصنوعی داشته باشد.
### ۵. **قابلیت اشتعال**
* زعفران اصل با قرار گرفتن روی شعله مستقیم (مثل شعله کبریت)، نمیسوزد و خاکستر خاکستری از خود بهجا میگذارد.
* در حالی که زعفران تقلبی یا رنگشده سریعاً میسوزد و بویی شیمیایی میدهد.
### ۱. **بررسی ظاهر و رنگ**
* زعفران اصل دارای رشتههایی باریک، انتهای قیفیشکل و رنگ قرمز مایل به نارنجی است.
* اگر رشتهها کاملاً قرمز پررنگ یا یکنواخت باشند، احتمال رنگشدگی یا تقلبی بودن وجود دارد.
* زعفران اصل نوک نارنجی و ریشه سفید ندارد؛ اگر ریشه سفید دارد، به آن "خامه" میگویند که ارزش کمتری دارد.
### ۲. **رنگدهی در آب**
* مقداری زعفران را در آب سرد بیندازید. زعفران اصل بهآرامی و در چند دقیقه رنگ میدهد، نه بلافاصله.
* رنگ حاصل از زعفران اصل شفاف و طلایی است، نه تیره و گلآلود.
### ۳. **بو و طعم**
* زعفران اصل بویی تند، شیرین و خاص شبیه به ترکیبی از عسل و یونجه دارد.
* مزه آن کمی تلخ است، نه شیرین. اگر مزهای شیرین یا بیمزه داشت، احتمالاً تقلبی است.
### ۴. **آزمایش کاغذی**
* رشته زعفران را بین دو کاغذ سفید بگذارید و فشار دهید. اگر لکه چرب یا رنگی زیادی باقی گذاشت، ممکن است رنگ مصنوعی داشته باشد.
### ۵. **قابلیت اشتعال**
* زعفران اصل با قرار گرفتن روی شعله مستقیم (مثل شعله کبریت)، نمیسوزد و خاکستر خاکستری از خود بهجا میگذارد.
* در حالی که زعفران تقلبی یا رنگشده سریعاً میسوزد و بویی شیمیایی میدهد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زعفران یاب
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با زعفران خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «زعفران یاب» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زعفران یاب
سایر مطالب آموزشی سایت زعفران یاب :
- بازاریابی سمپاش سم کشاورزی لوازم سمپاش
- بازاریابی مزون ها مزون لباس عروس مزون لباس مجلسی
- بازاریابی دوربین مداربسته دزدگیر
- بازاریابی مبل سرویس خواب کاناپه صندلی
- بازاریابی ماشین آلات
- بازاریابی فروش لیفتراک اجاره لیفتراک و لوازم جانبی لیفتراک
- بازاریابی لوله و اتصالات لوله گالوانیزه
- بازاریابی لباس پوشاک کیف کفش جوراب
- بازاریابی کود بذر سم کشاورزی
- بازاریابی فیلتر صنعتی فیلتر خودرو روغن هوا
- بازاریابی عکاسی فیلمبرداری آتلیه عکاس تبلیغاتی